Petrolterv

6722 Szeged Tisza Lajos Krt. 47. | Tel: +36 70 434 3805
E-mail: petroltervmaps@petroltervmaps.hu

A társaság története

Több mint 40 éves olajipari tapasztalattal rendelkező, nagy múltú mérnöki iroda mutatkozik be Önnek.

Irodánk 1967 óta működik eredményesen Szegeden. Társaságunkat az Olajterv Vállalat hívta életre Szegedi Kirendeltségként, amely 1995. január 1-től vált önálló egységgé Szegedi Mérnöki Iroda néven. Az iroda tiszta profilú tervező egységként működött és elsődleges feladata a térség olaj- és gázipari létesítményeinek megvalósításához, fenntartásához, átalakításához szükséges tervezési tevékenység végrehajtása volt.

A Szegedi Mérnöki Iroda 1995. január 1-ével PETROLTERV Fővállalkozó és Tervező Kft. néven korlátolt felelősségű társasággá alakult.

A PETROLTERV Kft. fő tevékenysége továbbra is a magas színvonalú műszaki tervezés, szakértés és mérnöki szolgáltatás elsősorban az olaj- és gázipar területén, de igény esetén más piaci szegmens kiszolgálására is nyitottak vagyunk. Ennek megfelelően az utóbbi években kaptunk felkérést pl. a vegyipar, nehézipar, víz- és szennyvíz rendszerek, távközlés területéről, valamint egyre gyakoribb a külföldről érkező megkeresés.

A társaság története
A társaság története
Társaságunkat az Olajterv Vállalat hívta életre Szegedi Kirendeltségként, amely 1995. január 1-től vált önálló egységgé Szegedi Mérnöki Iroda néven.
Részletek
Szervezeti felépítés
Szervezeti felépítés
A társaság vezetésére, képviseletére az ügyvezető igazgató jogosult, aki okleveles olajmérnök és szakokleveles közgazdász, 1980 óta dolgozik a társaságnál.
Részletek
Szakmai felszereltség
Informatikai háttér
A PETROLTERV Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy fejlesztéseivel megelőzze a piaci igényeket és a legmodernebb tervezési szoftverekkel végezze munkáját.
Részletek